Nationale ombudsman komt naar Noord-Brabant

Van 6 tot en met 8 september zijn de Nationale ombudsman en zijn team in Noord-Brabant. Na Limburg, Noord-Holland, Utrecht en Drenthe is Noord-Brabant de vijfde halte van de provincietour door Nederland. Tijdens de tour langs alle provincies wil de Nationale ombudsman met zoveel mogelijk mensen in gesprek. Reinier van Zutphen: 'Wij zijn benieuwd hoe mensen de dienstverlening van hun gemeente, de Belastingdienst, het CJIB, UWV of een andere overheidsinstantie ervaren. Waar lopen zij tegenaan, is er misschien iets misgegaan? Bijvoorbeeld op het gebied van toeslagen, uitkering of schuldhulpverlening. Wij horen graag wat er in Brabant speelt. En mogelijk kunnen we al meteen helpen. Daarom roep ik mensen op vooral bij ons langs te komen.’

Niet iedereen weet de Nationale ombudsman te vinden of weet waarvoor men hier terecht kan. Daarom staat de tour langs de provincies in het teken van ontmoetingen met inwoners en overheidsinstanties en intermediairs.

Tour Brabant
De gele Ombudsbus komt door heel Noord-Brabant. Woensdag 6 september zijn de Nationale ombudsman en zijn team aanwezig in Veghel van 15:00-16:30 uur (Markt 1).

Heeft u een probleem met een overheidsinstantie zoals de Belastingdienst, het CJIB, de gemeente, UWV of de politie? En komt u er met hen niet uit? Dan kunt u terecht bij de Nationale ombudsman. We helpen u op weg om het probleem zelf aan te pakken, kunnen u doorverwijzen naar het juiste adres voor uw vragen of stellen onderzoek in naar uw klacht.

ombudsmanbus