De Wijkraad wil graag onderstaande brief onder de aandacht brengen van buurtbewoners van Basisschool De Uilenbrink

 

Aan: Omwonenden van OBS de Uilenbrink
Betreft: Huisvesting en verkeerssituatie OBS de Uilenbrink

Beste buren,

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad zal in haar vergadering van dinsdag 20 of 27 februari a.s. het ‘Integraal huisvestingsplan (IHP) Primair Onderwijs Meierijstad 2017-2020’ vaststellen. Dit plan zal in maart ter goedkeuring worden aangeboden aan de gemeenteraad van Meierijstad.

In dit IHP is budget opgenomen voor een voorbereidingskrediet ‘renovatie en uitbreiding van de Uilenbrink’. Ook is een budget opgenomen voor ‘renovatie en uitbreiding van de Uilenbrink’. Het voorbereidingskrediet is bedoeld om gedurende dit kalenderjaar plannen uit te gaan werken voor de toekomstige renovatie van de school.
In deze plannen zal ook de verkeerssituatie rond de school meegenomen worden.

De gemeente, het schoolbestuur en de directie van de school willen u graag informeren over het proces dat in de komende maanden gelopen wordt en u betrekken bij de planvorming m.b.t. de verkeerssituatie.

Wilt u geïnformeerd worden en met ons meedenken over de verkeersstromen in uw wijk, kom dan dinsdagavond 27 februari a.s. om 20.00 uur naar de Uilenbrink.

U kunt zich voor deze avond aanmelden door deze maand een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stuurt u een email, vermeld dan a.u.b. uw naam en adres en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.

 

Vriendelijke groeten, namens alle betrokken partijen,
Kees Hoevenaars
directeur OBS de Uilenbrink
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0413-310578

 logo Uilenbrink