De Gemeente Meierijstad laat ons weten dat ze voornemens is om de speelplek bij Snipdonk 4 op te heffen en samen te voegen met speelplek aan de Meeuwdonk (tegenover nr 8). Het speeltoestel aan de Snipdonk 4 is niet meer goedgekeurd en het speeltoestel aan de Meeuwdonk is verouderd. Wij willen beide toestellen verwijderen en op de Meeuwdonk één nieuw groot toestel plaatsen in overleg met de bewoners. 

De omwonenden hebben daarover onderstaande brief ontvangen. Zij kunnen hun opmerkingen over dit voornemen eventueel doorgeven. Als de bewoners geen opmerkingen hebben, dan gaat de Gemeente bekijken welk toestel geschikt is. Dit voorstel zullen wij weer aan de bewoners voorleggen. Als het mogelijk is, wil ik hen laten kiezen uit twee voorstellen.

Brief aan bewoners:
“Ieder jaar worden de speeltoestellen binnen de gemeente meerdere keren gecontroleerd op veiligheid. In april van dit jaar heeft een uitgebreide inspectie plaatsgevonden. Daaruit is gebleken dat het speeltoestel aan de Snipdonk tegenover huisnr. 4 vervangen moet worden. Ook het speeltoestel aan de Meeuwdonk is verouderd. Ons voorstel is om deze twee plekken samen te voegen tot één speelplek aan de Meeuwdonk (zie bijgevoegde kaart). Daar willen we een mooie plek creëren met een nieuw groot combinatie toestel.
Over dit voorstel horen wij graag uw mening. Tot 1 oktober kunt u uw mening aan mij aangeven via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien u op de hoogte wilt worden gehouden over de verdere plannen, kunt u dit eveneens aangeven.

Heeft u vragen over deze brief? Stel ze gerust aan Marja van Heijst-van Voorst op telefoonnummer +31 (413) 381 923 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Snipdonk

Snipdonk 4 laten vervallen als speelplek en Meeuwdonk 8 speelplek opnieuw inrichten met nieuw klimspeelcombinatie.