Brabantzorg organiseerde enige tijd geleden een zeer geslaagde burendag. Deze dag was ontzettend gezellig en druk bezocht. De wens is om op de locatie de Watersteeg van BrabantZorg een buurttuin te realiseren. Een ontmoetingsplek om samen, zowel jong als oud, te genieten en elkaar te ontmoeten in deze toekomstige tuin. De wensen te inventariseren vanuit de bewoners, bezoekers en buurtgenoten, was de achterliggende gedachte bij het organiseren van deze burendag. In de geplaatste ideeënbus zijn de nodige voorstellen gedeponeerd.

Tijdens de burendag hebben we een “bootcamp” georganiseerd. Het thema was ‘bewegen’. Wie wilde, kon samen met een maatje bewegen. De koppels stelden zich in twee lange rijen op waarna de instructrice variërende oefeningen. Iedereen genoot ervan. Na deze oefeningen werden handdoeken uitgereikt om de nodige ‘zweetdruppels’ af te drogen. Daarna werd iedereen getrakteerd op een heerlijke smoothie.

Toen de buren weer naar huis gingen, hebben we veel complimenten ontvangen over… ‘Dat het zo gezellig was’ , ‘Het samen zijn’. We gaan in de toekomst vaker onze buren uitnodigen voor een gezellig samenzijn of we organiseren een activiteit. Het eerste contact is gelegd en wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Wij ontmoeten u graag op locatie de Watersteeg en bij mooi weer in de toekomstige buurttuin.

burendag 3