Wat: Wijkschouw de Velden
Wanneer: dinsdag 13 november
Waar: Natuurtuin ’t Bundertje, Patrijsdonk, Veghel
Tijdstip: Verzamelen vanaf 10.00 uur; vertrek om 10.30 uur.

Op dinsdag 13 november aanstaande is in de Veghelse wijk de Bunders, Deelwijk De Velden, een wijkschouw onder leiding van de wijkbeheerder gemeente Veghel. Hierbij zullen diverse mensen van de gemeente en een wijkraadslid/leden aanwezig zijn. Wijkbewoners zijn van harte welkom om mee te lopen. Verzamelpunt is Natuurtuin het Bundertje. De schouw duurt van 10.30 tot 12.30 uur
Het accent zal bij deze wijkschouw liggen op de openbare ruimte, met name de groenvoorziening en bestrating. Er zijn speciaal verantwoordelijken van de gemeente gevraagd hierbij aanwezig te zijn. Probleempunten worden in kaart gebracht en oplossingen besproken.

wijkschouw1

Bestrating Lepelveld

Inbreng is welkom
Bewoners van De Velden zijn zeer welkom om mee te lopen!
Ben u niet in de gelegenheid, maar hebt u wel aandachtspunten? Mail deze dan zo snel mogelijk naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op: het gaat om aandachtspunten voor het algemeen belang. Individuele problemen kunt u melden bij het meldpunt van de Gemeente, telnummer 140413 (geen 0413 ervoor)

 wijkschouw3

Speelveldje Dilleveld naar groenstrook

 wijkschouw 2

Groenvoorziening Komijnveld