Een plek voor ontmoeting, helpende handen gevraagd

Aan de voorzijde van De Watersteeg in Veghel is, mede dankzij de inzet van familieleden, vrijwilligers en sponsoren, een prachtige ontmoetingstuin gerealiseerd.
De officiële opening is uitgesteld naar volgend jaar. In de decembermaand is er een mooie kerststal in de Ontmoetingstuin. Iedereen kan langskomen om een kijkje te nemen.

De Watersteeg is op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen. Het gaat om tuinonderhoud zoals bijvoorbeeld schoffelen, harken of vegen. En wie weet wat er uit voortvloeit, wellicht het ondersteunen van leuke activiteiten in de ontmoetingstuin.
Dit alles om beleving te delen met bewoners en buurt.
Interesse : Neem dan contact op met Bianca van der Stappen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

20211214 123450