Oproep deelname in werkgroep nieuwbouw natuurtuin ‘t Bundertje

Dit jaar start het traject van de vernieuwing van natuurtuin ’t Bundertje. De gemeente zou u, als direct aanwonende van de natuurtuin, graag willen uitnodigen om deel te nemen aan deze werkgroep. Wat deelname precies inhoudt en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden, leest u in deze brief.

Wat doet de werkgroep en hoe vaak komt deze samen?
• De werkgroep werkt in een aantal bijeenkomsten aan een lijst van eisen en wensen samen met de architect.
• De werkgroep bespreekt de daaropvolgende schetsontwerpen met de architect voordat er algemene bijeenkomsten plaatsvinden.
• Het aantal bijeenkomsten is deels afhankelijk van de voortgang. Want we doen het liever goed dan snel. Maar dit zijn er waarschijnlijk minder dan 6 in totaal.

Wie zitten er in de werkgroep?
Gemeente Meierijstad, medewerkers van de natuurtuin, IVN Veghel, Wijkraad de Bunders en Wijkraad ’t Ven vormen de werkgroep.

Wijkraad de Bunders gaf aan dat uw deelwijk De Donken nu niet direct vertegenwoordigd is in de Wijkraad. Als direct aanwonende weet u uit de praktijk wellicht onderwerpen, die voor verbetering vatbaar zijn. Door deelname aan deze werkgroep kunt u deze ter sprake brengen.

Aanmelden voor de werkgroep
U kunt zich tot 11 april 2019 aanmelden om deel te nemen aan de werkgroep via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat verwachten wij van u als u zich aanmeldt voor de werkgroep?
• Uw aanwezigheid bij overleggen van de werkgroep
• Uw inbreng over uw wensen voor de natuurtuin met betrekking tot u en uw buren.

Op de hoogte blijven zonder bij de werkgroep aan te sluiten
Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij de natuurtuin, maar wilt u niet deelnemen aan de werkgroep? Kom dan naar de algemene bijeenkomst. Hier presenteert de architect het voorlopige concept en er is ruimte voor uw vragen en ideeën. Deze bijeenkomst vindt plaats rond mei / juni. Houd voor de definitieve datum www.meierijstad.nl of de facebookpagina van de natuurtuin in de gaten.