Uitnodiging direct aanwonenden voor pilot (delen van) Tijmveld, Lavasveld en Hysopveld.

Op verschillende plaatsen in de openbare ruimte doen zich problemen voor met bomen in te kleine groeiplaatsen. Vaak kan dit hersteld worden door het verwijderen van enkele wortels en het opnieuw aanbrengen van de verhardingen. Op plaatsen waar dit niet mogelijk is, of waar het een terugkerend probleem is, moeten ingrijpendere maatregelen getroffen worden. Dit is ook in (delen van) het Tijmveld, Lavasveld en het Hysopveld het geval. Op 18 april willen wij u hier samen met leden van de Wijkraad nader over informeren.

Inloopmoment
Op donderdag 18 april a.s. zijn medewerkers van de gemeente Meierijstad en van Wijkraad De Bunders tussen 19.00uur en 20.30uur aanwezig in de speeltuin op de hoek Lavasveld – Tijmveld. Zij zullen u informeren over de voorgenomen plannen. Dit betreft voornamelijk het vervangen van de bomen en herstellen van de verhardingen. In beperkte mate is het ook mogelijk andere verbeterpunten in het werk mee te nemen, wij horen dit graag. U hoeft zich niet aan te melden en kunt vrij inlopen tussen genoemde tijden.

Tot slot
Wilt u wel graag meepraten maar bent u tijdens het inloopmoment verhinderd of heeft u vragen over deze brief? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact met me op via telefoonnummer 14 0413.