AED bij u in de buurt?

AED bij U in de buurt?

Veghel HartSave heeft de Bunderse deelwijk De Velden benaderd voor het plaatsen van een AED op het Tijmveld; postcode 5467 ND (huisnummers 100 – 122); ter hoogte van het Mosterdveld.
Aan het plaatsen van een AED is echter wel een voorwaarde verbonden en is ook een eis van de sponsor: er moeten voldoende bewoners (12 mensen) zijn, die de AED kunnen bedienen, of op korte termijn een opleiding willen volgen.

Die bewoners zoeken wij!!

Wat is een AED?
Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Met een AED kunnen mensenlevens worden gered.

Waarom Deelwijk De Velden?
Veghel HartSave heeft een AED te vergeven van een sponsor, die hem beschikbaar wil stellen voor de wijk, die nog niet voldoet aan de 6 minuten norm (maximale afstand 500 meter). In deelwijk De Velden wordt nog niet voldaan aan deze norm.

Oproep
• Woont u in Deelwijk de Velden en kunt u een AED bedienen, of wilt u het leren? Geef dit dan zo snel mogelijk door op bijgaand emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

• Wilt u eerst verdere inlichtingen, dan kan er bij voldoende interesse een voorlichtingsavond worden gehouden. Vriendelijk verzoek om dit even aan te geven in uw mail.

• Wilt u meer weten over Veghel HartSave, stuur dan een mailtje naar: lengelen_1@kpnmail .nl of bel: 06-51208765 (Leo Engelen; VHS).

De AED zal aan een huis moeten worden bevestigd. Mocht u instemmen dat de AED aan uw huis wordt bevestigd, dan kost dat ca. € 15,00 aan elektriciteitskosten per jaar. Deze kunnen eventueel door wijkraad De Bunders worden gedragen.

Met vriendelijke groet,
Wijkraad de Bunders; deelwijk De Velden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

aed