Nieuw Bestuur

Nieuw bestuur
Net voor het zomerreces is een nieuw bestuur voor de wijkraad gekozen. De bestuursleden zijn: José van Diepen, voorzitter; Suzan Vos, secretaris; Theo Snelders, penningmeester. Daarnaast kan de Wijkraad rekenen op de volgende leden: Arie Dijkhuizen, Jacques van Dijk, Anja Eerdmans, Rob Govers, Ad Heerkens, Jeanette Just, Piet Luijten, Thomas Manders, Mary Otjes, Ewa Reijbroek, Jos Timmermans en Britte Timmermans.
Met zijn allen proberen we de wijk leefbaar te houden. De wijkraad is een schakel tussen de bewoners en de gemeente; enerzijds als spreekbuis voor de collectieve belangen van de wijk en anderzijds als klankbord voor de gemeente. De wijkraad brengt in beeld wat de verschillende belangen zijn. Mocht u ergens mee zitten betreffende uw leefomgeving , neem dan contact met ons op.

Wijkraad De Bunders kan altijd extra handen gebruiken. Je kunt je ook opgeven voor een specifiek project. Geïnteresseerd, of wil je eerst meer weten? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

wijkraad

Op de foto van links naar rechts: Theo Snelders, Suzan Vos en José van Diepen